Franchise

JU FLER DESTO STARKARE

Vill du bli din egen men samtidigt inte vara ensam? Vi hjälper dig med projektledning för att komma igång, förser dig med bästa möjliga förutsättningar och villkor, en utbildning inom området och givetvis löpande support med gemensam marknadsföring. Älskar du utmaningar, brinner du för att ge den bästa servicen, är du utåtriktad, säljorienterad & vill bli din egen? Hör av dig till oss! Just nu söker vi franchisetagare, nya kollegor i hela landet!

 

EN GLOBAL FRANCHISE

Mail Boxes Etc. (MBE) är världens största franchiseföretag inom post- och företagstjänster. Genom sitt nätverk av center, s.k. ”Business Service Centers”, underlättar man dagligen företagares och privatpersoners vardag genom att tillhandahålla tjänster och produkter inom posthantering, paketering, frakt, kopiering och dokumenthantering. 

Våra kunder utgörs i huvudsak av små- och medelstora företag, men även privatpersoner och större företag med smak för service. Vi har ett nära samarbete med de ledande företagen inom brev- & paketdistribution såsom PostNord, DHL och UPS. Detta innebär att man genom oss kan skicka brev och paket med allt från vanligt brevporto till expressleveranser. Vi hjälper kunden att hitta en lösning som passar deras krav på leveranstid, säkerhet och pris – utan att det kostar dem mer än om de hade vänt sig direkt till respektive leverantör. Inom affärsområdet Print & Copy så arbetar vi under begreppet ”Print on Demand” med fokus på flexibilitet och korta leveranstider. Visitkort, flyers, broschyrer, affischer & storformat är några exempel på vanliga jobb. Vi hanterar även större jobb där vi får ta hand om hela kedjan från print till utskick. Strävan är att kunden alltid ska uppfatta oss som tillgängliga med en service i världsklass!

Vill du läsa mer om Franchise?
Eller kanske om oss?

sf_fullvardigmedlem