FAQ

Här finner du svaren på de vanligaste frågeställningar vi möter i våra butiker.

Vi packar era saker åt er. Vår personal har mångårig erfarenhet av vad som krävs för en säker och hållbar paketering.

De är godkända av transportbolagen, och tar noga reda på förutsättningarna för varje transport. Det kan vara enstaka föremål, och det kan vara ett stort utskick av varor eller gåvor.

Under många år har vi packat tavlor, glas, porslin, lampor, etc., för de stora Auktionshusen och flera exklusiva möbelbutiker, t.ex.

Paket? Vi skickar allt, storlek och form har ingen betydelse, och var som helst inom Sverige och hela Världen. Express Plus, vanlig Express, Standard eller Ekonomi – tack vare vår kunskap, vår erfarenhet och våra nära band med de mest etablerade transportörerna hittar vi alltid rätt tjänst eller produkt oavsett krav och önskemål.

Brev? Vi har allt ifrån vanligt Porto, Rekommenderat eller Express. Det kan vara viktiga dokument för leverans inom ett dygn, eller till och med inom samma dag. Skicka brev var som helst inom Sverige och hela Världen.

 

Att hyra postbox hos är den optimala lösningen för våra företagskunder, anser vi. Företagare som hyr postbox hos oss, får samtidigt tillgång till hela vårt servicekoncept genom vår behjälpliga personal. Oavsett om ni är en enskild företagare, eller representerar det stora företaget, så har ni tillgång till vår personal för att komma åt våra andra tjänster och produkter.

Hos oss går det bra att hyra postbox som privatperson. Anledningarna kan vara olika; antingen planerar ni att bo utomlands en längre tid och behöver en adress i Sverige, eller så är ni i Sverige tillfälligt för ett jobb/uppdrag och behöver en fast adress för brev och paket.

Vi fixar era utskrifter och er kopiering, bara att skicka ett e-mail eller komma förbi med ert material, ert USB. Vi tillhandahåller alla A-format; från A0 till A8. Spelar ingen roll om det handlar om enstaka utskrifter, eller ett större antal, vi tar hand om allt som har med digitaltryck att göra. Era behov kan omhändertas på kort varsel och vi finns även tillgängliga för personlig service i våra butiker. Er lokala Print Shop!

Vi samlar flertalet tjänster under titeln Kommunikation.

Ordet kan enkelt sammanfattas som överföring eller vidaresändning av information från en punkt till en annan.

I alla våra servicebutiker har vi möjligheten att hjälpa dig med scanning, fax, mail, brev etc.

Inget uppdrag är för litet, det kan vara nog så viktigt att kommunicera ett enstaka ord!