Packservice

Vi packar i stort sett allt som går att packa; stort som smått, tungt eller ömtåligt, skrymmande eller flytande. Under alla år har många olika saker och udda föremål blivit paketerade hos oss. Vi vet vad som krävs för att säkerhetsställa att innehållet i er försändelse kommer fram oskadat.

Packtjänster

Vi packar era saker åt er. Vår personal har mångårig erfarenhet av vad som krävs för en säker och hållbar paketering och packservice. De är godkända av transportbolagen, och tar noga reda på förutsättningarna för varje transport. Det kan vara enstaka föremål, och det kan vara ett stort utskick av varor eller gåvor.

Under många år har vi packat tavlor, glas, porslin, lampor, etc.; rekommenderade av de kända Auktionshusen och några av de exklusiva möbelbutikerna runt om i landet.

Kartonger

Vi har starka och tåliga kartonger och emballage i alla möjliga storlekar; från en liten kub till en stor låda för en större möbel.

För er som önskar packa själva finns alla våra kartonger att köpa i samtliga butiker.

Försäkring
Vi har kunskapen och erfarenheten, och tar hand om ett eventuellt ärende med transportbolaget åt er.
Packmaterial
När vi packar våra lådor skyddar vi innehållet med stötdämpande material som bubbelplast och packchips. Vi vet som krävs för att skydda era föremål på bästa möjliga sätt. Ingenting får ligga löst och det skall vara skyddat mot eventuell skada på det yttre emballaget. Paketet måste klara både höga fall liksom tunga tryck, beroende på hur de transporteras och var de hamnar i och under transporten.