Paket & Brev

Vi är de stora transportbolagens förlängda arm. Hos oss får ni hjälp av erfaren och dedikerad personal på plats i våra centrala butiker, eller över telefon och email. Vi håller reda på er försändelse hela vägen fram till mottagaren, med personlig återkoppling. Vi är en global auktoriserad återförsäljare med över 20 års erfarenhet av nära samarbeten med de mest etablerade transportbolagen.

Fraktberäknaren

Vi håller reda på er försändelse hela vägen fram till mottagaren, med personlig återkoppling. Vi är en global auktoriserad återförsäljare med över 20 års erfarenhet av nära samarbeten med de mest ansedda transportbolagen.

Vi skickar allt, storlek och form har ingen betydelse, och var som helst inom Sverige och hela Världen. Express Plus, vanlig Express, Standard eller Ekonomi – tack vare vår kunskap, vår erfarenhet och våra nära band med de mest etablerade transportörerna hittar vi alltid rätt tjänst eller produkt oavsett krav och önskemål. Vi följer upp er försändelse hela vägen fram till mottagaren, med personlig återkoppling. För paket utanför EU får ni personlig hjälp med nödvändiga tulldokument, etc. Vi vet vad som krävs för att era saker skall komma fram i tid, till rätt destination och mottagare. Skicka paket/posta paket eller skicka bud inrikes eller utrikes , oavsett var och vad du skickar hjälper vi dig.

Vi har allt ifrån vanligt Porto, Rekommenderat eller Express. Det kan vara viktiga dokument för leverans inom ett dygn, eller till och med inom samma dag. Skicka brev var som helst inom Sverige och hela Världen. Vi har daglig frankeringsservice av er brevpost, mot månadsfaktura eller betalning vid tillfälle. Önskar ni göra stora utskick tar vi hand om hela processen; utskrifter, kuvertering, adressering.

Pall

Pallgods inom Sverige och hela Världen. Det kan vara med lastbil, båt eller flyg – Standard eller Express. Vi tar hand om emballeringen, vi förbereder alla nödvändiga dokument.

Att packa och skicka inropade föremål från de stora ansedda Auktionshusen är vår specialitet. Efter många års erfarenhet av alla möjliga olika sorts föremål har vi blivit experter på att packa rätt & säkert, för att sedan skicka med lämpligt bolag för säker leverans. Flera auktionshus i Sverige, och Europa, rekommenderar oss för att packa och skicka era föremål, inom Sverige eller hela Världen. Vi hjälper dig skicka auktionsgods och auktionsföremål.

Vi erbjuder plocklager till er som behöver få en sådan lösning på plats. Det kan vara för produkter som säljs online, eller för varor/produkter som skickas ut på avrop. Vi lagerhåller, administrerar, packar och skickar varorna/produkterna. Utöver lager, minilager erbjuder vi även 3pl tjänster.

Försäkring
Vi har kunskapen och erfarenheten, och tar hand om ett eventuellt ärende med transportbolaget åt er.
Packmaterial
När vi packar våra lådor skyddar vi innehållet med stötdämpande material som bubbelplast och packchips. Vi vet som krävs för att skydda era föremål på bästa möjliga vis.