Postbox

Vi tillhandahåller traditionell postboxuthyrning med omfattande kringservice för att underlätta din vardag som företagare eller privatperson. Hos oss hyr man inte bara en postbox, utan genom vår erfarna personal får ni även hjälp med era vardagliga behov inom Brev- & Paketservice och Print & Kopiering, allt under ett och samma tak.

Att hyra postbox hos är den optimala lösningen för våra företagskunder, anser vi. Företagare som hyr postbox hos oss, får samtidigt tillgång till hela vårt servicekoncept genom vår behjälpliga personal. Oavsett om ni är en enskild företagare, eller representerar det stora företaget, så har ni tillgång till vår personal för att komma åt våra andra tjänster och produkter.

Hos oss går det bra att hyra postbox som privatperson. Anledningarna kan vara olika; antingen planerar ni att bo utomlands en längre tid och behöver en adress i Sverige, eller så är ni i Sverige tillfälligt för ett jobb/uppdrag och behöver en fast adress för brev och paket. Vi kan vidarebefordra era brev med Post, alternativt att vi scannar er post och skickar elektroniskt.

Som postboxkund hos MBE så kommer man samtidigt åt hela vårt utbud av tjänster & produkter. Vår personal finns tillgängliga för er både på telefon och e-mail för att ta hand om era önskemål. Det kan vara allt från att titta till om post finns, till att snabbt vidarebefordra en specifik försändelse. I vårt postboxabonnemang ingår även en leveransadress för paket och bud.
Leveransadress, eftersändning, scanning, bud

Vi kan erbjuda en ren digital postboxlösning, där vi scannar all er post och e-mailar till önskad adress. Vänligen ta kontakt med valfri butik för närmare presentation av vår produkt.

Försäkring
Vi har kunskapen och erfarenheten, och tar hand om ett eventuellt ärende med transportbolaget åt er.
Packmaterial
När vi packar våra lådor skyddar vi innehållet med stötdämpande material som bubbelplast och packchips. Vi vet som krävs för att skydda era föremål på bästa möjliga vis.