Print & Copy

På Mail Boxes Etc. vet vi vikten av att ge dokument ett professionellt utseende och har kunskapen och utrustningen att åstadkomma det. Oavsett om det gäller visitkort, affischer, presentationer, booklets, etc. Behöver ni även få hjälp med att distribuera ert material till olika mottagare, inom Sverige eller i utlandet, så ordnar vi självklart det.

Print & Copy

Vi fixar era utskrifter och er kopiering, bara att skicka ett e-mail eller komma förbi med ert material, ert USB. Vi tillhandahåller alla A-format; från A0 till A8. Spelar ingen roll om det handlar om enstaka utskrifter, eller ett större antal, vi tar hand om allt som har med digitaltryck att göra. Era behov kan omhändertas på kort varsel och vi finns även tillgängliga för personlig service i våra butiker. Er lokala Print Shop!

Vi trycker ert profilerade kontorsmaterial; allt ifrån visitkort, korrespondenskort, säljmaterial till textilier. Era behov kan omhändertas på kort varsel och vi finns tillgängliga för personlig service i våra butiker.

Att placera sitt budskap på större format har stor inverkan. Det kan vara på en vägg, i era skyltningar, eller på en mässa, där du vill nå fram med ditt budskap. Där är affischer, eller storformat, en bra lösning som ger genomslag. Vi har en bred erfarenhet och maskinerna som krävs för att skapa det ni behöver.

Önskar ni få ert material inbundet, beskuret eller laminerat. Vi har erfarenheten och maskinerna som krävs för att hjälpa er med all sorts efterbehandling av era dokument. Vi kan även hjälpa till med att distribuera era trycksaker, inom Sverige och hela Världen.

Försäkring
Vi har kunskapen och erfarenheten, och tar hand om ett eventuellt ärende med transportbolaget åt er.
Packmaterial
När vi packar våra lådor skyddar vi innehållet med stötdämpande material som bubbelplast och packchips. Vi vet som krävs för att skydda era föremål på bästa möjliga vis.